A.C.C.E.S. Oltenia premiată pentru serviciile sociale de excelență

Seara trecută, a avut loc, la Ateneul Român din București, Gala Natională a Excelenței în Asistență Socială, unde Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială “Oltenia” (A.C.C.E.S.), condusă de Doamna doctor lector Andreea-Mihaela Niță a primit distincția la categoria Instituția Anului, plasând orașul Craiova în topul ierarhiei, din punct de vedere al diversității și al eficienței serviciilor de asistență socială.

 

Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială este un eveniment organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali ce îşi propune să promoveze performanţa în domeniul social. Ca și la edițiile trecute, Gala celebrează în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai sârguincioși asistenţi sociali dar şi a celor ce cu drag au contribuit la promovarea asistenţei sociale.
În seara de 21 martie 2017, Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială și-a deschis cortina celei de-a IV-a ediții în inima Bucureștiului, la Ateneul Român, în întâmpinarea a 800 de zâmbete și priviri nerăbdătoare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *