Băilești: Tânăr reținut pentru ultraj și tulburarea liniștii publice

Ieri, 31 octombrie, un tânăr de 20 de ani, din Băilești, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 28 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au oprit pentru control, pe strada Panduri, din Băileşti, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din localitate.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La spital s-a prezentat şi fiul persoanei în cauză, în vârstă de 22 de ani, care a început să aibă un comportament agresiv, proferând injurii și lovind cu picioarele bunurile pe care le întâlnea în cale.

Poliţiştii au intervenit şi au restabilit ordinea, cele două persoane fiind conduse la sediul poliţiei, pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ieri, 31 octombrie, în urma probatoriului administrat, din care a rezultat faptul că tânărul ar fi proferat și amenințări la adresa polițiștilor, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești au dispus extinderea urmăririi penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Ulterior, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, cel în cauză să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *