Bănicioiu: Validarea tuturor candidaturilor în CExN – marea reuşită a zilei de astăzi

Vicepreşedintele PSD Nicolae Bănicioiu a salutat vineri decizia Comitetului Executiv Naţional de a valida toate candidaturile pentru congresul partidului, exprimându-şi convingerea că acest lucru s-a întâmplat la presiunea delegaţilor asupra reprezentanţilor lor în CExN.

„Mi-am exprimat nemulţumirile şi în interiorul şedinţei, prefer să nu vi le spun aici. Le-am spus colegilor mei, cred că le-a înţeles şi preşedintele partidului şi ceilalţi colegi din conducere, dar marea reuşită a zilei de astăzi şi o salut este validarea tuturor candidaturilor şi eu vreau să mulţumesc pentru asta colegilor care vin la Bucureşti, delegaţi, care sunt convins că au făcut ei presiunile necesare pentru a-i convinge pe reprezentanţii lor în CExN să voteze pentru acest lucru şi iată cum buturuga mică răstoarnă carul mare, pentru că jocurile subterane şi ascunse ale unora nu se potrivesc cu socotelile oamenilor”, a spus Bănicioiu, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Acesta a menţionat că va discuta cu un alt candidat la funcţia de preşedinte executiv al partidului, Ecaterina Andronescu, să găsească împreună o soluţie pentru a nu diviza voturile.

Bănicioiu a mai spus că până sâmbătă dimineaţă îşi va face lobby în rândul delegaţilor la congres pentru a-l susţine.

Pe de altă parte, el consideră că Viorica Dăncilă are ”foarte multă treabă de făcut la Guvern şi la Organizaţia de femei şi nu ar mai trebui încărcată şi cu alte treburi foarte importante de preşedinte executiv” şi a refuzat să comenteze greşelile de exprimare pe care aceasta le-a făcut în ultima perioadă.

„Nu aş vrea să vorbesc despre colegii mei, ci despre mine. Nu pe asta vreau eu să câştig voturile la congres (pe greşelile făcute de contracandidaţii săi – n.r.). Doamna Dăncilă este în momentul de faţă prim-ministru al României, preşedinte al Organizaţiei de femei, eu cred că ea are foarte multă treabă de făcut la Guvern şi la Organizaţia de femei şi nu ar mai trebui să o încărcăm cu alte treburi foarte importante de preşedinte executiv. Asta înseamnă enorm de mult la un partid atât de mare cum este PSD”, a menţionat Bănicioiu.

Nicolae Bănicioiu candidează la Congresul PSD de sâmbătă pentru funcţia de preşedinte executiv, alături de Viorica Dăncilă şi Ecaterina Andronescu. AGERPRES

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *