CAZ CUTREMURĂTOR ÎN DOLJ: Un preot din comuna Ostroveni s-a sinucis

Preotul din satul Grindeni, comuna Ostroveni, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit sâmbătă dimineaţa spânzurat în curtea locuinţei sale. Bărbatul a lăsat un bilet de adio în care spune că îi pare rău pentru gestul făcut, însă reprezentanţii IPJ Dolj nu au dezvăluit ce a mai scris preotul înainte de a-şi pune capăt zilelor.

Preotul, care avea doi copii, a fost găsit spânzurat în curtea locuinţei sâmbătă dimineaţa de un cetăţean care l-a văzut atârnând într-un nuc şi a sunat la 112, iar poliţia a ajuns la curtea preotului. După constatarea decesului, cadavrul a fost transportat la morga Spitalului din Bechet şi s-a deschis dosar penal, însă poliţiştii nu au alte suspiciuni legate de acest caz.

Cazul este unul singular în Mitropolia Oltenia şi i-a cutremurat pe reprezentanţii instituţiei, mai ales că preotul avea un comportament normal, era considerat un părinte bun, avea duhovnic la care se spovedea şi nu a dat semne că ar avea nevoie de sprijin.
La înmormântarea preotului care s-a sinucis nu se vor împlini rânduielile creştineşti, nu va fi depus în biserică,  pentru că se aplică regula generală în astfel de cazuri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *