Cine este bărbatul care a jefuit o casă de pariuri din Craiova

Magistrații de la Judecătoria Craiova au dispus duminică arestarea preventivă a unui tânăr de 24 de ani, legitimat la o echipă de fotbal din Liga a V-a, suspectat că a jefuit o casă de pariuri din centrul municipiului cu un pistol de jucărie, scrie Gazeta de Sud.

Jaful a avut loc vineri seară, în jurul orei 23:00, la agenție de pariuri de pe strada Calea București din Craiova. Bărbatul a reușit să fure7.000 de lei cu un pistol de jucărie.

După ce au ridicat imaginile surprinse de camerele video, polițiștii au stabilit că jaful a fost comis de un bărbat care purta o șapcă și nu avea fața acoperită. Anchetatorii au început cercetările, iar în cursul zilei de sâmbătă au reușit să dea de urma principalului suspect. Este vorba de Mădălin Boerică, de 24 de ani, din Craiova, legitimat la AS Voința Belcin, o echipă de fotbal din Liga a V-a.

Potrivit sursei citate, el a jucat numai câteva meciuri în sezonul 2016/2017, după care a plecat la muncă în străinătate. Pe pagina de internet a Asociaței Județene de Fotbal Dolj, Mădălin Boerică încă figurează ca făcând parte din lotul echipei AS Voința Belcin.

Tânărul a fost ridicat de polițiști, făcând și o percheziție la domiciliul tânărului. În urma percheziției, polițiștii au găsit pistolul cu care a fost amenințată angajata casei de pariuri, dar și o pereche de mănuși purtate de tânăr în momentul jafului și cei 7.000 de lei. Ulterior, polițiștii au stabilit că arma era, de fapt, un pistol de jucărie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *