Concert caritabil la Craiova pentru copiii cu afecţiuni hematologice şi oncologice

La Teatrul de Vară din Parcul “Nicolae Romanescu”, va avea loc sâmbătă, 9 septembrie 2017, începând cu ora 18:00, un concert caritabil care are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii cu afecțiuni hematologice și oncologice internați la Clinica de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Regional din Craiova. Evenimentul este organizat de Asociația Femei cu Perspectivă din România împreună cu ONG-uri, companii locale și artiști ai Operei Române Craiova, iar accesul la eveniment se va realiza pe bază de donație.

Donațiile se vor putea face în urnele special amenajate pentru eveniment. Există și un cont special deschis pentru cei care acceptă această provocare: Fereastră spre Noi – Donații, CONT IBAN: RO29BTRLRONCRT0378688202.

Concertul Gala de Operă Craiova este parte a proiectului umanitar „Fereastră spre Noi”.

Dr. Polixenia Stancu de la Clinica de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Regional din Craiova, a afirmat că în 2016 au fost internaţi in clinică 477 de copii cu afecțiuni hematologice și oncologice, iar majoritatea provin din mediul rural și nu beneficiază de o situație materială bună.

“Pornind de la această premisă și de la deviza Cu oameni, pentruoameni și prin oameni!, ne dorim să facem o schimbare. Printre artiștii care vor fi prezenți la eveniment se numără: Andreea Bălan – soprană, Adriana Dumitriu –  soprană, Daniela Rădulescu – soprană, Henrieta Almași – mezzosoprană, Miruna Sturza – mezzosoprană, Daniel Stoica – tenor, Odin Ciociea – bariton, Eugen Secobeanu – bariton, Ștefan Cârstea – bas”, afirmă organizatorii balului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *