Conferință de anvergură la Universitatea din Craiova: „Geografie, economie și turism în regiunea transfrontalieră”

Universitatea din Craiova, în calitate de lider al proiectului „O șansă pentru dezvoltare”,  organizează pe 28 noiembrie 2017, ora 10:00, sala 228, conferința „Geografie, economie și turism în regiunea transfrontalieră”. Proiectul este implementat de către Universitatea din Craiova, în parteneriat cu Academia de Științe Economice D.A. Tsenov și Regional Development Foundation în perioada mai 2017- aprilie 2019.

În cadrul conferinței, vor fi abordate teme vizând în principal dezvoltarea sustenabilă și creșterea gradului de angajabilitate în zona transfrontalieră România-Bulgaria. Se va discuta şi despre posibilitățile de dezvoltare economică din regiune, programe naționale și europene de finanțare, despre potențialul geografic al zonei și despre considerearea condițiilor climatice ca factori responsabili de sezonalitatea turismului.

Prezentările vor fi susținute de cadre didactice și cercetători de la Universitatea din Craiova și de la Academia de Studii Economice D.A. Tsenov din Svishtov.

Pentru mai multe informații, vă rugăm sa accesați site-ul http://robgcareers.ucv.ro/index.php/ro/.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *