CRAIOVA: Atenţie, de luni, 21 august, se ridică maşinile staţionate neregulamentar! VEZI AICI AMENZILE

Începând de luni, 21.08.2017, în municipiul Craiova se vor ridica maşinile staţionate neregulamentar. Astfel, RAT Craiova pune în aplicare dispozițiile Hotărârii Consiliului Local nr. 130/2017 privind ridicarea, transportul şi depozitare a vehiculelor staţionate şi parcate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Craiova și Hotărârea Consiliului Local nr. 267/2017 prinvind tariful pentru ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Craiova.

Acțiunea de ridicare, transport șidepozitare va fi  realizată de către SC RAT SRL și se va desfăşura numai la solicitarea reprezentanţilor Poliţiei Municipiului Craiova – Biroul Rutier sau ai Poliţiei Locale a Municipiului Craiova – Serviciul Circulație

Ridicarea, transportul, depozitarea si eliberarea autovehiculelor/vehiculelor stationate și parcate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Craiova se realizează în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 965/2016 pentru modificarea şi completarea Regulamentului de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.391/2006, O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, modificată și completată,Legii nr. 155/2010 republicatăa Poliţiei Locale.

Ce amenzi vor fi aplicate pentru ridicarea maşinilor staţionate şi parcate neregulamentar:

  • tarif de 300 lei/vehicul (inclusiv TVA) pentru activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staţionate şi parcate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Craiova.
  • tarif de 150 lei/vehicul (inclusiv TVA) pentru activitatea de ridicare, în situația în care proprietarul sau utilizatorul vehiculului ridicat se prezintă la locul ridicării și este de acord cu suportarea acestor cheltuieli.
  • tariful de depozitare în cuantum de 10 lei/zi (inclusiv TVA), începând cu ziua următoare momentului depozitării, nefracţionat pe intervale de ore.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *