Craiova: Noul stadion de fotbal se inaugurează vineri, 10 noiembrie

Noul stadion de fotbal din Craiova se inaugurează vineri, 10 noiembrie, când va avea loc meciul dintre Universitatea Craiova și Slavia Praga. Biletele pentru meci vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 8 noiembrie, la casele de bilete de la Sala Polivalentă, în Craiova. Programul caselor este miercuri și joi, între orele 10 și 21, și vineri de la 10 până la ora începerii evenimentului de inaugurare (18:30).

Pentru suporterii din țară, biletele se pot achiziționa de la partenerii clubului: orice stație OMV și orice magazin sau reprezentanță Orange, Vodafone, Cosmote, Carrefour sau Altex, de oriunde din țară, inclusiv din Craiova.

Ca o facilitate pentru miile de abonați, abonamentele acestora vor fi valabile nu doar la meciurile din campionat și Cupa României, cum era stabilit inițial, ci și la amicalul de vineri. Așadar, abonații vor putea intra pe stadion doar în baza abonamentului, fără costuri suplimentare.

Magazinul mobil al Științei va fi amplasat, începând de mâine, la Sala Polivalentă din Craiova, pentru ca voi, cei mai fierbinți suporteri din țară să vă puteți achiziționa materialele alb-albastre dorite.

PREȚURILE BILETELOR:

Tribuna VIP: 100 lei

Tribuna I: 40 lei

Tribuna II: 30 lei

Peluze: 15 lei

Primăria Craiova a anunțat pe 07 noiembrie finalizarea documentației de preluare – primire, iar în şedinţa de joi a Consiliului Local fost votată hotărârea de preluare a stadionului de la Compania Națională de Investiții și trecerea acestuia în domeniul public al Municipiului Craiova. Totodată, s-a votat şi organigrama serviciului de administrare a stadionului.

 

Cu o capacitate de 30.000 de locuri, arena din Bănie va putea găzdui competiţii fotbalistice naționale și internaționale, competiţii pentru alte tipuri de sporturi (rugby oină, hochei pe iarbă, mini-hochei sau fotbal american), dar și evenimente culturale și sociale de anvergură, concerte, târguri și expoziţii la cele mai înalte standarde. Valoarea finală a lucrărilor executate este de 239.731.352,83 lei (cu TVA inclus). Pentru noul stadion, Primăria Craiova a înfiinţat Serviciului Administrare şi Exploatare Stadion, în cadrul Direcţiei Patrimoniu, sub coordonarea Directorului Executiv,structură funcţională formată din 23 posturi,respectiv 8 funcţii publice, din care o funcţie publica de conducere de şef serviciu şi 7 funcţii publice de execuţie; 15 funcţii contractuale, serviciu ce va avea ca atribuţii administrarea şi exploatarea stadionului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *