CRAIOVA: S-a deschis oficial Târgul de Crăciun

Câteva mii de persoane au participat, sâmbătă seara, în Piaţa „Mihai Viteazu” din Craiova, la deschiderea oficială a Târgului de Crăciun şi aprinderea luminilor de sărbători care vor înfrumuşeta oraşul până pe 7 ianuarie 2018.

După aprinderea luminițelor de Crăciun, în Piața „Mihai Viteazu”, artiștii Casual Band, Raoul, Dinu Iancu Sălăjanu și Corina Chiriac au deschis seria evenimentelor de iarnă din centrul Craiovei.

Primăria Craiova a anunţat că în această perioadă vor avea loc mai multe evenimente dedicate Galei Sărbătorilor de Iarnă 2017: spectacole, expoziții cu vânzare de produse specifice Crăciunului, patinoar și Orășelul copiilor. Acțiunile pregătite de autoritățile locale craiovenilor vor avea loc, în acest an, atât în Piața „Mihai Viteazu”, unde sunt amplasate Târgul de Crăciun, patinoarul și scena, cât și pe esplanada Teatrului Național „Marin Sorescu”, unde va fi montat Orășelul copiilor.

Concertele și spectacolele inițiate de Primăria Craiova, cu sprijinul partenerilor, vor continua în Piața „Mihai Viteazu”, în zilele de 2, 8, 9, 15, 16 și 21 decembrie 2017, între orele 18.00 — 20.00. Pe scena special amenajată, vor fi prezenți copiii și artiștii de la Palatul Copiilor din Craiova, de la Opera Română Craiova, Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”, Casa de Cultură a Studenților, Filarmonica „Oltenia” Craiova, Liceul de Artă „Marin Sorescu”, Seminarul Teologic, Colegiul Național „Carol I”, Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, dar și Rafaela, folkiștii din Generația Folk (coordonați de Mădălina Amon), precum și tinerii soliști de la Școala de Muzică „Dan Șincai”.

Vineri, 1 decembrie 2017, scena din Piața „Mihai Viteazu” este rezervată artiștilor invitați în cadrul Festivalului Internațional „Adrian Păunescu”.

Programul Târgului de Crăciun și al spectacolelor din luna decembrie 2017 vor fi actualizate pe pagina de facebook a Primăriei Craiova, precum și pe site-ul www.primariacraiova.ro.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *