Craiova: Târgul de joburi „O șansă pentru dezvoltare”

Joi, 25 Octombrie 2018 la 11:00 – 16:00 va avea loc Târgul de joburi „O șansă pentru dezvoltare”  la Universitatea din Craiova.

La targul de joburi și-au anunțat participarea peste 15 firme, companii, institutii, banci, firme de recrutare. 
Evenimentul se adresează în principal studenților și absolvenților și va avea două secțiuni. 
1. Prima dintre acestea se va desfășura în sala 219 și presupune prezentarea proiectelor derulate de către companii, precizarea pașilor derulării procedurii de recrutare și selecție în cadrul acestora, a modului de dezvoltare a carierei în companii, sunt evidențiate așteptările angajatorilor de la absolvenți și abilitățile și competențele căutate de angajatori la cei aflați în căutarea unui loc de muncă. 
2. A doua secțiune care se va desfășura în holul central al Universității. Aici vor fi amenajate standurile unde cei aflați în căutarea unui loc de muncă pot să discute cu specialiștii în resurse umane, pot lăsa un CV, pot participa la un scurt interviu sau pot afla informații suplimentare despre pașii pe care îi presupune adaptareai în companie. Cei interesați de găsirea unui loc de muncă în domeniu sunt așteptați cu un CV actualizat să participe la această întâlnire cu angajatori importanți din Dolj și nu numai.

Mai multe detalii aici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *