CSU Craiova explică de ce a rupt orice relație cu FCSB

Jucatorii echipei CS U Craiova reactioneaza la finalul meciului de fotbal contra echipei Gaz Metan Medias din etapa a VIII-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin, vineri, 25 august 2017. JUSTINEL STAVARU / MEDIAFAX FOTO

Conducerea clubului CSU Craiova a explicat motivul pentru care a rupt orice relatie cu FCSB.

Oltenii nu mai vor sa transfere niciun jucator la FCSB, dupa ce gruparea ros-albastra l-a luat cu scandal in vara pe Andrei Vlad.

La acel moment, portarul de la CSU Craiova si-a reziliat unilateral contractul si nu a mai vrut sa joace pentru gruparea din Banie, fortand astfel transferul la FCSB.

„Nu e vorba ca nu vindem la Steaua, e vorba de relatiile dintre cele doua cluburi. Universitatea Craiovaconsidera ca modul in care ei au actionat in cazul Vlad a rupt orice legatura. Ei stiau foarte bine ce repercursiuni va avea actiunea lor. Au aratat o lipsa de respect fata de Universitatea Craiova”, a spus presedintele oltenilor, Marcel Popescu, la Pro X.

Apoi, Popescu a mai mentionat ca FCSB va mai lua jucatori de la CSU Craiova doar daca vor plati clauzele de reziliere.

„Daca vor avea posibilitatea sa convinga si jucatorii, sa achite si clauzele de reziliere, normal ca nu ne vom putea opune. Nici Barcelona nu s-a putut opune plecarii lui Neymar la PSG”, a mai spus Popescu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *