Dolj: Două drumuri judeţene au fost închise temporar; DN 65 – blocat de un TIR derapat

Circulaţia a fost blocată luni pe DN65, între Craiova şi Slatina, după ce un TIR, neechipat cu lanţuri de iarnă, s-a angajat într-o depăşire şi a derapat, iar drumurile judeţene Poiana Mare – Maglavit şi Băileşti – Seaca de Câmp au fost închise temporar din cauza stratului viscolit de zăpadă, au informat autorităţile doljene.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri Craiova, angajaţii Secţiei de drumuri Dolj vor acţiona cu utilaje pentru tractarea TIR-ului şi deblocarea traficului pe DN65. Pe celelalte drumuri naţionale din Dolj se circulă în condiţii de iarnă.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pe 46 de drumure judeţene se acţionează cu 64 utilaje folosindu-se 500 tone de material antiderapant, iar drumurile DJ 553 Poiana Mare – Maglavit – km 24 – 41 şi DJ 561E – Băileşti – Seaca de Câmp – km 0 – 11 au fost închise temporar, însă localităţile au acces la drumuri naţionale sau alte drumuri judeţene.

De asemenea, din cauza viscolului, circa 200 de familii din localităţile Gherceşti şi Cernăteşti au rămas fără energie electrică în urma producerii unor defecţiuni la reţele electrice, echipe ale societăţii Distribuţie Energie Oltenia acţionând pentru remediere.

Sursa – AGERPRES

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *