Dolj: Toate şcolile vor fi închise luni şi marţi, 26 şi 27 februarie

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a decis, duminică, în cadrul unei şedinţe, suspendarea cursurilor în toate grădiniţele, şcolile şi liceele din judeţ, în zile de luni, 26 februarie, şi marţi, 27 februarie din cauza condiţiilor severe de ger, vânt şi ninsori.

„În urma întâlnirilor din cadrul CJSU şi în conformitate cu prevederile Regulamentul-cadru de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, Consiliul de administraţie al IŞJ Dolj a hotărât suspendarea cursurilor la nivelul judeţului Dolj, în zilele de luni – 26 şi marţi – 27 februarie 2018 ca urmare a condiţiilor severe de ger, vânt şi ninsori”, a anunţat inspectorul general al IŞJ Dolj, Monica Sună.

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a afirmat că în funcţie de evoluţia vremii, închiderea şcolilor şi liceelor ar putea fi prelungită.

„Având în vedere atenţionările meteorologice cod portocaliu, fenomenele vizate fiind intensificări susţinute ale vântului, ninsori puternic viscolite şi vizibilitate scăzută dar şi temperaturi foarte scăzute, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a luat hotărârea să închidă şcolile şi liceele în perioada 26 – 27 Februarie 2018. Ne-am gândit la siguranţa craiovenilor, dar mai ales a elevilor. În funcţie de evoluţia vremii, în urma analizării situaţiei operative existente la nivelul judeţului, măsura închiderii şcolilor ar putea fi prelungită”, a anunţat primarul Craiovei.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *