Doljul, premiat și în acest an la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială

Și în acest an s-a desfășurat, la Ateneul Român, Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială. Evenimentul, devenit deja o tradiție, este organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) și urmărește recompensarea performanței celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea asistenței sociale pe plan local și național.

Premiul pentru „asistenul social din domeniul protecției drepturilor copilului” a mers în acest an la doamna Mihaela Emilia Chiran, reprezentantă de seamă a asistenței sociale doljene,

Echipa CNASR a fost prezentă în Cetatea Banilor la finalul lunii trecute, in cadrul unei ample campanii naționale de promovare şi valorizare a profesiei de asistent social, intitulată în mod metaforic “România se ridică în picioare pentru asistenţa socială”.

Cu acest prilej, am avut plăcerea să discutăm cu domnul prof. univ. dr. Doru Buzducea, directorul CNASR și decanul Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București, despre importanța asistenței sociale în societatea românească, despre problemele cu care se confruntă asistenții sociali, și, mai ales, despre misiunea CNASR. Interviul poate fi citit aici.

Foto: ACCES Oltenia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *