Două persoane reținute în cazul sirianului găsit mort în portbagajul unei mașini

Reținerea a fost făcută de procurorii Tribunalului București, iar pe măsură ce ancheta va evolua vor fi făcute publice și alte informații, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB), Bogdan Ghebaur.

În urma autopsiei, s-a stabilit că bărbatul găsit mort în portbagajul mașinii sale este cetățeanul sirian Saleh Moustafa, însă nu au putut fi stabilite cauzele morții, chiar dacă avea mai multe leziuni pe corp.

Potrivit unor surse judiciare, cele două persoane reținute ar fi soția cetățeanului sirian și amantul acesteia. Aceleași surse au explicat că bărbatul a fost declarat dispărut de la începutul anului.

La investigarea cauzei participă Parchetul de pe lângă Tribunalul București, Serviciul Omoruri, Direcția de Investigații Criminale și Direcția de Operațiuni Speciale de cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Saleh Moustafa a fost colaborator al uneia dintre firmele grupului Perla Majestic SA. Potrivit unui comunicat, societatea își exprimă regretul față de acest eveniment tragic.

„Considerăm că organele abilitate ale statului român vor investiga operativ și vor identifica vinovații acestei oribile crime, care a șocat în același timp opinia publică românească”, se arată în comunicat.

Haj Saleh Moustafa se afla pe teritoriul României de aproximativ 20 de ani, era căsătorit cu o româncă și avea un copil în vârstă de nouă ani. El era absolvent al Universității Politehnica din București, precizează Perla Majestic SA.

Cadavrul acestuia a fost găsit miercuri seară într-o geantă aflată în portbagajul unei mașini cu număr de Constanța, lângă Secția 9 de Poliție din București.

Haj Saleh Moustafa fusese dat dispărut din luna ianuarie, după ce nu mai fusese văzut din luna decembrie 2014.

 

sursa: AGERRPRES

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *