Elevii C.N.Frații Buzești, în vizită la Facultatea de Științe Sociale a Universității din Craiova

Vineri, 02.11.2018, numeroși elevi din clasele a XI-a și a XII-a ale Colegilului Național Frații Buzești au participat, sub îndrumarea doamnei prof. Tina Călin, la Worshop-ul intitulat sugestiv „Oportunități de studiu și carieră pentru absolvenții din domeniul Științelor Sociale”, organizat de Facultatea de Științe Sociale a Universității din Craiova și C. N. Frații Buzești, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj. 

În deschidere au luat cuvântul doamna lect.univ.dr. Andreea Mihaela Nița și doamna conf.univ.dr. Parmena Olimid, cadre didactice la Facultatea de Științe Sociale. Prezentările au fost stusținute de foști absolvenți și actuali studenți ai Facultătii și au avut drept scop informarea elevilor privind posibilele destinații pe câmpul muncii pentru absolvenții specializărilor din sfera Științelor Sociale (licență și masterat). Fiecare prezentare a fost completată de o sesiune de întrebări, elevii manifestând un real interes vizavi de specificul unor discipline socioumaniste și posibilitățile ulterioare de angajare.

Facultatea de Științe Sociale oferă studii superioare de licență, master și doctorat. Pentru licență, studenții pot opta pentru specializările: Asistență Socială; Filosofie; Istorie; Relații Internaționale și Studii Europene; Sociologie; Științe Politice. În cadrul Facultății funcționează 4 programe de master: Dezvoltare comunitară și integrare europeană; Filosofie aplicată în organizații și mediul de afaceri; Românii în istoria Europei; Securitate națională și euro-atlantică. Studiile doctorale sunt organizate în domeniile istorie și sociologie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *