GO, OLTENIA! Cele mai bune 3 hoteluri din Băile Govora

Former Ceausescu’s Vila Crizantema

Această casă de vacanţă se află în staţiunea balneară Băile Govora, fiind găzduită într-o reşedinţă a fostului dictator Nicolae Ceauşescu. WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Vila are TV cu ecran plat în fiecare cameră, baie privată şi un balcon spaţios la fiecare etaj. Se asigură prosoape şi lenjerie de pat.

Pe terasa în aer liber există un grătar şi un cuptor cu lemne. De asemenea, oaspeții pot juca tenis de masă sau se pot relaxa la soare pe şezlongurile de pe terasa de pe acoperiş. Facilitățile de wellness includ tratamente de masaj și fizioterapie.

La parter există un restaurant a la carte. Fiecare etaj cuprinde un lounge.

Vila Crizantema pune la dispoziţie parcare privată gratuită. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Craiova, situat la 119 km de proprietate. 

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Băile Govora! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Casa Rustica Oltenia

Oferind o piscină în aer liber sezonieră și facilități de grătar, Casa Rustică Oltenia este situată în Băile Govora. Oferind servicii gratuite de transfer, această proprietate pune la dispoziția oaspeților și o terasă. Oaspeţii au acces la grădină.

Camerele pensiunii sunt dotate cu TV cu ecran plat. Fiecare cameră are baie privată. Unitățile includ dulap și cafetieră.

Drumețiile se numără printre activitățile pe care oaspeții le pot savura în apropiere de Casa Rustica Oltenia.

Rânca se află la 42 km de proprietate, iar Băile Olănești, la 10 km. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internațional Sibiu, 74 km de proprietate. 

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Băile Govora! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Vila Lili

Această vilă din anii 1930 este situată vizavi de parcul Govora şi oferă masaj și saună. Pune la dispoziţie o terasă cu facilități de grătar și un balcon comun mare. Proprietatea oferă Wi-Fi gratuit și parcare gratuită.

Baza de tratament proprie oferă terapii pentru o mare varietate de afecţiuni, inclusiv boli respiratorii și reumatice. Sunt disponibile şi tratamente de înfrumuseţare.

Vila Lili pune la dispoziţie un lounge și o sală de mese, precum și o bucătărie comună complet utilată.

Camerele au baie proprie şi decor individual, fiind zugrăvite în culori calde. Oferă TV prin cablu și minibar.

Vila Lili este situată în staţiunea Băile Govora din județul Vâlcea, la 21 km de oraşul Râmnicu Vâlcea. Aeroportul din Sibiu se află la 120 km, iar Aeroportul Craiova la 110 km. Aveţi la dispoziţie un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *