Ilie Balaci, înmormântat azi. Mesajul emoționant al fiicei lui, Lorena Balaci: „El este al întregii Românii”

Ilie Balaci a fost adus, marți, pe stadionul din Craiova, acolo unde au putut veni toți cei care au vrut să-și ia rămas bun de la el înainte de a fi înmormântat. Lorena Balaci, fiica marelui fotbalist, a stat de vorbă cu jurnalistul Digi Sport Dan Filoti și i-a împărtășit câteva amintiri cu tatăl ei, părând resemnată că trebuia să-l împartă, grație celebrității lui, cu toată lumea.

Lorena Balaci: „Îi spuneam tot timpul: Of, nu mai merg cu tine la mall, ca parcă plec cu ursul din parc, toată lumea vrea poze cu tine, nu putem să bem o cafea liniștiți! Și mi-a zis: Tată, asta trebuie să fac. Și de-asta am acceptat absolut tot ce-a ținut de lume. N-am restricționat accesul nimănui, toată lumea care a dorit să-l vadă a putut să-l vadă, de-asta am și decis să-l depunem aici, pe stadion (Ion Oblemenco – n.r.), pentru că el este al Craiovei, el este al Olteniei, el este al întregii Românii.

Eu i-am spus mamei de duminică dimineață, de când mi-am dat seama că îl resuscitau de jumătate de oră și nu răspundea, am spus: D-zeu astăzi l-a vrut la el. Nu întâmplător a murit duminică, când pe acest stadion erau 50.000 de oameni. Îmi pare rău pentru fotbaliștii și-ai Stelei, și-ai Craiovei, dar aceea a fost sărbătoarea lui tata. D-zeu a vrut ca ziua aceea să fie sărbătoarea lui, pentru că 50.000 de oameni l-au aclamat, 50.000 de oameni au aprins lumini ca el să se poată duce spre Lumină”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *