Liviu Dragnea, Olguța Vasilescu şi Sevil Shhaideh în vizită la Craiova

Președintele Partidului Social Democrat și Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost prezent, împreună cu vicepremierul Sevil Shhaideh și ministrul muncii Lia Olguța Vasilescu la şedința extraordinară a Biroului Executiv Județean al PSD Dolj, însoțiți de câteva mii de delegați. 

„Vreau să vorbim despre Legea salarizării pe care am făcut-o cu Olguţa Vasilescu şi cu un alt oltean, Darius Vâlcov, fost ministru de Finanţe. E o lege care pune în practică ceea ce spuneam în campania electorală, că avem capacitatea şi obligaţia să încheiem perioada în care românii au fost plătiţi cu salarii de mizerie în ţara lor”, a declarat Liviu Dragnea.

În acest context, președintele PSD a vizitat noul stadion de fotbal din Craiova, Recepția noului stadion de fotbal din Craiova va începe în luna iulie, lucrările fiind realizate în prezent în proporție de 80%, iar din toamnă se vor putea ține meciurile, a anunțat miercuri reprezentantul firmei constructoare, cu prilejul vizitei la acest obiectiv.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *