Liviu Dragnea susține că ar fi fost ținta unei tentative de asainat

Liviu Dragea a vorbit în direct la Antena 3 despre tentativa de asasinat. Asta după ce, ieri seară, la aceeași post de televiziune, liderul PSD a susținut că, anul trecut, a fost ținta a patru bărbați cazați la Athenee Palace.

Dragnea a spus ca imediat dupa castigarea alegerilor a primit numeroase amenintari pline de violenta, pe diverse cai: „pe mail, pe Facebook, pe tot ce aveam eu”. Ulterior, spune liderul PSD, atat el cat si iubita sa, Irina, au inceput sa fie urmariti in toate locurile in care mergeau.

„La cateva zile dupa castigarea alegerilor am inceput sa primesc amenintari prin tot felul de mijloace. Erau pline de violenta. Au trecut la amenintari fizice, apoi amenintari cu moartea. Cred ca erau conturi false. Le primeam pe tot ce aveam: Facebook, mail.

Apoi mi-au spus ce va pati familia mea, apropiatii mei, ideea era ca trebuie sa dispar. Nu am dat importanta prea mare, numai ca in partea a doua a lunii martie aceasta presiune a inceput sa creasca si am simtit-o agresiv. Vedeam in spatiul public ca sunt filat, ca sunt urmarit, de fiecare data aveam o masina in spate. Cu timpul am inceput sa observ indivizi care ma priveau cu insistenta”, a afirmat Liviu Dragnea la Antena3.

Apoi, mai spune Dragnea, cei care il urmareau au inceput sa faca tot felul de gesturi care aratau ca se doreste uciderea sa.

„In prima parte a lunii aprilie acesti indivizi au devenit din ce in ce mai ostentativi. Cand ma uitam la ei faceau gesturi diverse care aratau ca voi fi ucis. In cateva randuri i-am atras atentia si prietenei mele, Irina. Mi-a confirmat si ea ca este urmarita.

Intr-o seara, in aprilie, lucrurile au mers mai departe. Eram intr-un spatiu public, am simtit din nou aceeasi prezenta, 4 indivizi imbracati in haine de culoare inchisa. Eram intr-un restaurant. S-au oprit la cativa metri fata de mine. Unul din ei a facut un gest, a trecut degetul prin dreptul gatului, celalalt vorbea la telefon. Apoi au plecat.

La cateva seri dupa, eram in masina, in zona 13 septembrie. A aparut o masina in fata, alta in spate, am reusit sa ii pierd. Au fost doua intamplari care mi-au confirmat ca au intentii serioase. M-am gandit atunci daca sa vorbesc cu institutii ale statului. Am tinut sub tacere pana ieri. Am vorbit pentru ca nu imi e teama, nici de moarte nici de altceva”, a completat Dragnea.

Categoric nu Soros a comandat asasinarea mea

Liderul PSD a tinut sa precizeze ca este convins ca nu George Soros a comandat asasinarea sa.

„Vreau sa mai fac o precizare. Aseara am fost intrebat daca Soros este implicat in tentativa mea de asasinat. Eu nu am spus ca da. Categoric nu cred ca este implicat”, a subliniat Dragnea.

Intrebat de unde stie ca cei patru indivizi sunt straini, Dragnea a declarat ca i-a spus un prieten.

„Un prieten, care nu e roman, cu care am vorbit la o saptamana sau doua dupa aceste incidente, mi-a spus ca au fost straini care au venit sa evalueze daca este posibil sa faca asa ceva. Iar masinile care m-au blocat nu aveau numere de inmatriculare”, a completat Dragnea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *