Luju.ro: Bărbatul care a bătut-o pe femeia-jandarm lucrează la compania RCS-RDS

Daniel Dumitru, huliganul care a bătut-o pe femeia-jandarm in timpul protestului  din 10 august, este angajat al DIGI.  Tânărul este primul dintre protestatarii arestați, după violențele de la mitingul Diasporei.

Informația privind locul de muncă al agresorului jandarmeriței a fost confirmată pentru Lumeajustitiei.ro de avocatul Iorga Marius Victor, apăratorul lui Daniel Dumitru: „Lucreaza la RCS-RDS, instalază fibra optică”.  Agresorul jandarmeriței a mai avut în trecut probleme cu legea. Când era minor, Daniel Dumitru a furat o mașină și a intrat cu ea într-un stâlp. Având în vedere vârsta pe care o avea atunci, Daniel Dumitru nu are cazier, după cum a declarat avocatul Iorga Marius Victor, potrivit luju.ro.
De asemenea, mama lui Dumitru, care locuiește în Petrăchioaia, județul Ilfov, a dezvăluit  la România TV că fiul său lucrează la DIGI, la societatea de cablu.
Daniel Dumitru a fost audiat joi, 23 august 2018, de către procurori, iar potrivit avocatului sau, le-a spus acestora că nu-și explică de ce a furat pistolul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *