Marea Britanie: Un student care a distribuit un articol care afirma că „femeile nu au penisuri” a fost concediat de la revista Universității Durham fiind acuzat de „transfobie”

Angelos Sofocleous, un student în vârstă de 24 de ani, a fost concediat din poziția pe care o ocupa la revista „Critique” a Universității Durham, după ce a distribuit pe twitter un articol în care se afirma că „femeile nu au penisuri”, informează Daily Mail citat de Activenews. 
Sofocleous, originar din Cipru, a fost chemat la judecată luna trecută după ce a distribuit pe rețeaua Twitter un articol intitulat „E o crimă să spui că femeile nu au penisuri?”, alături de comentariul „Distribuiți dacă femeile nu au penisuri”, precizează sursa citată.

Prompt, studentul a fost demis din funcția pe care o ocupa în echipa revistei „Critique”, dar și din poziția de editor a revistei online „The Bubble”. Pe deasupra, a fost forțat să demisioneze din fruntea asociației Studenților Umaniști, care culmea, se ocupă chiar cu promovarea libertății de exprimare.
În ciuda criticilor din partea activiștilor LGBT, cipriotul și-a menținut punctul de vedere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *