McDonalds va livra si acasă!

McDonald’s țintește să aducă produsele mai aproape de clienții săi prin implementare unui program pilot de livrare la domiciliu în Statele Unite ale Americii, Canada, Franța, Germania și Marea Britanie.

Compania a anunțat că va extinde serviciile de livrare la domiciliu pe care le implementează deja în China, Corea de Sud și Singapore și către alte piețe, aceste servicii aducând un profit anual de 1 miliard de dolari în prezent, potențialul acestora fiind unul mult mai mare de atât.

Chiar dacă până în prezent nu s-a specificat de când va începe să fie pus în practică acest concept, s-a adus în discuție obiectivul pe care îl are compania, și anume, acela de a ajunge liderul global în livrări de produse alimentare la domiciliu și că în curând vor oferi o aplicație pentru dispozitivele mobile care să ajute clienții să comande produsele dorite la domiciliu în țările precizate anterior.

Pe de altă parte, începând cu anul 2012 și până în prezent se preconizează faptul că McDonald’s a pierdut aproximativ 500 milioane de clienți, dar au reușit să crească numărul vânzărilor la domiciliu în China cu 30% din 2008 și până în prezent.

Deși anul trecut, în decembrie, compania a anunțat că va testa livrarea la domiciliu cu ajutorul UberEATS, în prezent, principalul punct de interes pentru companie este dezvoltarea aplicației pentru dispozitivele mobile.

 

Autor: Mihai.N

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *