Mobilizare generală în organizaţiile PSD pentru Liviu Dragnea: Partidul trebuie să rămână unit în jurul liderului său

Toate organizaţiile PSD au transmis mesaje de susţinere pentru Liviu Dragnea, după anunţul deciziei de condamnare la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat că decizia instanţei  arată că legea este în România încă sub influenţa arbitrariului.

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a reacţionat după condamnarea lui Liviu Dragnea, precizând că rămâne un om de echipă şi că orice român trebuie să beneficieze de prezumţia de nevinovăţie, până la o decizie definitivă.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că social-democraţii vor fi alături de liderul PSD, după decizia instanţei  pentru că „nu sângerează numai Liviu Dragnea, sângerează partidul în această perioadă”.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a reacţionat la decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea, precizând că este vorba de o decizie politizată. Carmen Dan a catalogat hotărârea drept „răspunsul vindicativ nu numai la presiunea străzii, ci şi la încercarea autorităţilor de a reforma statul de drept”.

La rândul lor, organizațiile județene au publicat mesaje de susținere pe rețelele de socializare.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *