„Moș Tură”: cicliștii craioveni îmbină sportul cu spiritul sărbătorilor

Asociația Clubul Sportiv Dau Pedală organizează în data de 23.12.2017 a VII-a ediție a evenimentului ”Moș Tură”, la care sunt așteptați toți pasionații de ciclism, care vor sa împartă clipe de bucurie copiilor din Craiova. Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Teatrul Național Craiova, intrarea actorilor, ora 11:30. Toți participanții vor fi costumați, pe cât posibil, în Moși Crăciuni sau Crăciunițe, cu tolba plină cu dulciuri sau cadouri pentru cei mici iar bicicleta accesorizată in spiritul sărbătorilor de iarnă.

Traseul va fi următorul: TNC (intrarea actorilor) – Parcul Nicolae Romanescu – Cartier Sărari – Calea București – Bd. Carol I – Bd. Dacia – Parc de joacă Brazdă – Strada Amaradia – Grădina Botanică – Drapelul României.  Evenimentul se adresează persoanelor ce au vârsta minimă de 14 ani. Pe durata desfășurării turei sunt imperative respectarea normelor rutiere și adoptarea unui comportamentul civilizat.

”Moș Tură” se dorește a fi totodată un mod de sensibilizare a societății civile și a participanților la trafic în legătură cu existența bicicliștilor  și respectul ce trebuie acordat celor ce aleg ca mijloc de locomoție sau activitate sportivă – bicicleta. Promovăm mersul pe bicicletă ca alternativă la folosirea în deplasare a mașinilor, ca mod de viață sănătos și ca mijloc de socializare si petrecere a timpului liber.

Informații referitoare la această tură, dar și despre edițiile trecute, puteți găsi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/groups/daupedala/. De asemenea, puteți contacta organizatorii  pentru informații suplimentare, nelămuriri, propuneri, idei etc  printr-un mail la adresa contact@daupedala.ro .

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *