Olguţa Vasilescu: Îmi retrag candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării

Lia Olguţa Vasilescu a anunţat că îşi retrage candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării. 

Totodată, Olguţa Vasilescu precizează că îşi va continua mandatul de deputat PSD de Dolj.

Ea subliniază că nu a făcut o miză personală din accederea intr-o funcție guvernamentală, dar adaugă că este convinsă că ar fi deblocat proiecte mari de infrastructură.

„Astăzi, in urma unei discuții cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotărârea sa îmi retrag candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puțin o lună și jumătate de așteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea in continuare de suferit prin absenta din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact in perioada in care România deține președinția UE.

Nu am făcut o miză personală din accederea intr-o funcție guvernamentală, dar sunt convinsă că, așa cum am reușit să deblochez proiecte mari de infrastructură locală in mandatul de primar sau să pun in aplicare aproape tot programul de guvernare pentru Ministrul Muncii, aș fi reușit sa deblochez proiecte mari de infrastructură locală, regională și națională in cadrul ministerelor unde PSD m-a nominalizat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *