Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici, votați în CEx. Miniștrii pe care ar trebui să-i înlocuiască nu demisionează

Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici sunt noile propuneri de miniștri din partea PSD. Cei doi au fost votați în unanimitate de liderii PSD care au participat la ședința Comitetului Executiv Național.

Dăncilă a spus că nu a trimis din nou cererile de revocare ale celor doi miniștri, de la Transporturi și Dezvoltare, pentru că sunt deja la Cotroceni, dar că a trimis deja propunerile de numire ale Olguței Vasilescu și lui Mircea Drăghici.

Întrebată de ce nu demisionează cei doi miniștri pe care Iohannis nu i-a revocat, Lucian Șova și Paul Stănescu, Viorica Dăncilă a răspuns: „Întrebați-i pe ei”.

„Consider că Olguța Vasilescu este calificată să ocupe mai multe portofolii. Bineînțeles, nu în același timp. Am propus-o pentru Ministerul Transporturilor pentru că e foarte implicată. La Ministerul Dezvoltării, dacă nici un fost primar nu e bun pentru această funcție, mă întreb retoric cine e bun?”, a spus Viorica Dăncilă.

Olguța Vasilescu a spus că și-ar fi dorit Ministerul Transporturilor pentru acolo este nevoie de „un om ferm” și că ar fi dorit să „urnească lucrurile” acolo și că la Ministerul Muncii și-a îndeplinit „97 la sută” din obiective.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *