Oltenia se ridică în picioare pentru asistenţa socială! Eveniment de excepție la Universitatea din Craiova

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR) a declanşat o amplă campanie naţională de promovare şi valorizare a profesiei de asistent social intitulată în mod metaforic „România se ridică în picioare pentru asistenţa socială”.

În fiecare judeţ al ţării se organizează evenimente la care participă asistenţi sociali, oficialităţi, jurnalişti, societatea civilă, universitari, prieteni şi susţinători ai profesiei de asistent social. În periplul nostru naţional străbatem ţara de la un capăt la celălalt, de la Sud la Nord, de la Est la Vest pentru a reînvia spiritul de breaslă în rândul comunităţii noastre profesionale.

Pe 28 februarie 2018 judeţul Dolj se ridică în picioare pentru asistenţa socială. Evenimentul va avea loc în Aula Mihai I, fosta sală albastră, a Universităţii din Craiova. La eveniment vor fi prezenţi atât preşedintele CNASR, Doru Buzducea cât şi vicepreşedinţii Cristian Roşu şi Ioan Durnescu precum şi secretarul executiv doamna Diana Cristea.

Într-un interviu acordat cotidianului nostru de domnul prof. univ. dr. Doru Buzducea, președintele Colegiului Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) și decan al Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București, am putut afla mai multe amănunte despre acest lăudabil demers: „Mă bucur nespus de mult pentru faptul că vom poposi la Craiova, acolo unde avem prieteni adevărați și de nădejde susținători, personalități care s-au remarcat nu doar prin profesionalism ci și prin multă omenie și deschidere spre ființa umană. Avem atât de mulți apropiați la Craiova ce ne înconjoară cu prietenia lor încât aș risca să omit pe cineva drag dacă aș deschide o listă a mulțumirilor aici. Faima, orgoliul motivațional, eficiența, capacitatea de organizare și expertiza oltenilor cu greu pot fi egalate.”

Interviul integral poate fi citit aici.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *