Radu Timiș, fondatorul grupului Cris-Tim, acuză marile magazine că nu e lăsat să își vândă produsele

Radu Timiş, fondatorul Cris-Tim, este unul dintre cei mai bogați oameni din România și un antreprenor care a avut mult succes în tot ceea ce a întreprins. Brandul de mezeluri pe care acesta l-a lansat în urmă cu mulți ani este extrem de cunoscut în țară și nu numai. Timiș face, însă câteva dezvăluiri neașteptate. El spune că nu mai are loc la raft și spune și cine sunt vinovații pentru situația ingrată, potrivit bugetul.ro.

Prin compania Eco-Ferm, cu sediul în orașul prahovean Boldești-Scăeni, Radu Timiș exploatează 1.000 de hecatre de teren, crește 1.700 de vaci de lapte și produce iaurturi, sana și lapte bătut marca Mugura, care ajung în Carrefour și 7.000 de magazine de proximitate.
„Sunt 3-4 multinaționale care au negociat toate rafturile. Nu mai avem loc”, spune Radu Timiș, fondatorul grupului Cris-Tim în Ziarul financiar.
Grupul Cris-Tim are afaceri anuale de peste 120 milioane euro și circa 2.500 de angajați. Printre jucătorii importanți de pe piața locală a mezelurilor se mai află Agricola, Caroli, Aldis, Meda Prod 98, Scandia România, Salsi, Angst, Reinert, Fox sau Sergiana.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *