Primăria Craiova: Restricţie de circulaţie rutieră pentru desfăşurarea ceremoniei militare dedicată Zilei Naţionale a României

Primăria Municipiului Craiova anunţă că se închide circulaţia rutieră în data de 01 decembrie 2016,  intervalul orar 07.00-13.00, pe următoarele străzi: str. Popa Şapcă; str. A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Arieş; str. Unirii, sectorul de drum cuprins între km 0 şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.

Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune ca urmare a desfăşurării ceremoniei militare dedicată celebrării Zilei Naţionale a României, care se va desfăşura pe data de 01 decembrie 2016 în Piaţa A.I. Cuza din municipiul Craiova. În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere. Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

Mulţumim pentru înţelegere!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *