Șase craioveni, suspecţi de spargeri comise în Bihor. La o singură lovitură au furat 21.000 de lei

Doi bărbaţi şi patru femei, toţi din Craiova, sunt cercetaţi de poliţiştii din oraşul bihorean Aleşd pentru mai multe furturi din locuinţe comise în localitate. La o singură spargere au plecat cu 21 de mii de lei. Cei şase sunt suspectaţi şi de mai multe fapte similare, comise în Arad.

Cei doi bărbaţi, de 28 şi 49 de ani, şi cele patru femei, de 23, 26, 31 şi 48 de ani, sunt acuzaţi de furt şi tentativă de furt într-un dosar intrumentat de polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd.

Cei şase sunt suspectaţi că anul trecut, în dimineaţa de 28 noiembrie, au intrat într-o locuință din Aleșd și ar fi sustras 21.000 de lei. Câteva săptămâni mai târziu, pe 7 februarie, au sărit gardul unei case din oraş şi au forţat un geam ca să intre în locuinţă. Au fost surprinşi de un vecin şi au dispărut fără să fure ceva.

„Pe 7 martie, cei în cauză au fost audiați de polițiștii aleșdani la sediul IPJ Arad, unde se află arestați preventiv, fiind bănuiți de comiterea altor furturi din locuințe de pe raza județului Arad”, a transmis comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Poliţiştii continuă investigaţiile sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd.

Sursa

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *