Sicriul lui Ilie Balaci va fi depus în această după-amiază la Stadionul „Ion Oblemenco”

Fostul mare fotbalist Ilie Balaci a fost depus astăzi, în jurul orei 12.30, la Biserica „Sfântul Ilie” din Craiova, unde Mitropolitul Olteniei oficiază o slujbă religioasă la care asistă reprezentanţii familiei şi prietenii. La ora 18,00 sicriul va fi dus la Stadionul „Ion Oblemenco” unde cei care l-au iubit pot merge să îşi ia rămas bun şi unde va sta până marţi dimineaţa, când va fi din nou dus la biserică pentru slujba de înmormântare. După slujbă, cel denumit „Minunea blondă a Craiovei Maxima” va fi înmormântat în Cimitirul Sineasca din Craiova.

Poliţiştii de la Secţia 4 din Craiova au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul decesului lui Ilie Balaci, potrivit procedurilor, pentru a putea fi dispusă expertiza medico-legală, chiar dacă nu există suspiciuni de moarte suspectă. Medicii legişti au efectuat necropsia, iar cel mai probabil cauza decesului este infarct miocardic, însă rezultatul oficial
nu este gata în acest moment.

Ilie Balaci, 62 de ani, a fost găsit duminică dimineaţă acasă, la mama sa, într-un apartament din Craiova, în stop cardio-respirator, de un echipaj al Ambulanţei Dolj, care după ce a încercat câteva zeci de minute să îl resusciteze, a declarat decesul. Apropiaţii au povestit că Balaci ar fi murit chiar în braţele mamei sale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *