Trei pași pentru a alege husa pentru iPhone X sau Huawei ideală

Lumea a luat-o razna când a descoperit un adevărat competitor al vestitelor iPhone-uri: Huawei P20 Pro. Cei care au fost dispuși să ofere o sumă considerabilă de bani pentru a cumpăra unul din aceste două telefoane, trebuie să fie responsabili și să ofere o sumă mult mai mică pentru a le asigura protecția pentru cât mai mult timp. Atunci când aleg o husă pentru iPhone X sau o carcasă pentru Huawei, utilizatorii trebuie să fie atenți la trei aspecte: materialul acestora, funcționalitatea și durabilitatea.

Cel mai bun material pentru o husă de iPhone X sau Huawei

Materialul din care este fabricată husa sau carcasa pentru unul din aceste două telefoane este un aspect deosebit de important. Asta deoarece influențează gradul de protecție pe care îl oferă, dificultatea întreținerii, precum și dimensiunea sau greutatea telefonului în mână, ca să nu mai vorbim de aspect, bineînțeles.

Atunci când cauți o husă pentru Iphone care să îți ofere un grad ridicat de protecție, ai putea opta pentru una metalică. Trebuie însă să te aștepți ca aceasta să adauge câteva grame la greutatea telefonului. Dacă vrei ceva care să se potrivească stilului office, o husa de Huawei de la Lerato sau Iphone X din piele va arăta fantastic în mâinile unui adevărat om de afaceri. Cei care nu au probleme cu atenția și sunt persoane foarte responsabile, pot opta pentru varianta din silicon sau plastic, de obicei oferind o protecție mai redusă, dar fiind mai aspectuoase.

Materialul, așa cum am mai menționat, influențează modul în care va trebui să te ocupi de întreținerea husei sau carcasei. Da, chiar dacă vorbim despre o husă pentru Huawei sau o carcasă pentru iPhone X, și acestea au nevoie să fie curățate pentru a nu afecta funcționarea telefonului la urma urmei. Fără să vrei particule de praf și mizerie se infiltrează mereu în spatele husei. Asta înseamnă că din când în când va fi necesar să o cureți. Cele din piele trebuie spălate cu apă pentru a se curăța, în timp ce cele din silicon sau plastic se pot curăța cu șervețele umede, iar zonele greu accesibile pot fi curățate cu un bețișor de urechi.

Pe lângă protecție, ce trebuie să mai ofere o carcasă pentru Huawei sau iPhone X?

Contrar a ceea ce ar putea crede unii, husa sau carcasa pentru telefon trebuie să ofere adesea mai mult decât protecția telefonului. Deși acesta este cel mai important aspect de urmărit, nu trebuie să fie și singurul. Mulți sunt de părere că husele sau carcasele trebuie să fie construite în mod ergonomic, astfel încât să facă mai ușoară ținerea telefonului în mână și manevrarea acestuia chiar și atunci când mâinile sunt ude. Cele mai bune huse pentru iPhone X și Huawei trebuie să fie dotate cu zone antiderapante, care să împiedice alunecarea telefonului de pe suprafețele lucioase.

Pe lângă protecția anti-șoc, o carcasă pentru iPhone sau Huawei ar trebui să ofere și rezistență la apă. Cele mai noi modele protejează telefonul inclusiv împotriva temperaturilor scăzute. De asemenea, multe huse și carcase au și portofel încorporat unde poți ține carduri sau bilete pentru transportul în comun. În plus, dacă crezi că e necesar, alege o husă care să joace și un rol de susținere pentru telefon atunci când este așezat în poziție orizontală pentru a viziona mai bine un material video de exemplu.

Ce nivel de protecție trebuie să ofere cea mai bună husă pentru Huawei sau iPhone X?

Nivelul de protecție pentru care ar trebui să optezi, trebuie să corespundă cu stilul de viață, gradul de dexteritate, precum și mediul la care acesta este expus. O persoană foarte neîndemânatică, care lucrează la birou nu poate să aleagă o carcasă ultra-rezistentă din plastic dur, spre exemplu. Acesta nu s-ar potrivi deloc cu mediul în care lucrează sau cu stilul de viață.

În mod asemănător, dacă vorbim despre o persoană care lucrează într-un mediu umed sau predispus la șocuri puternice, o husă de telefon din silicon este puțin probabil să îi fie de vreun folos. În acest caz, este nevoie de o carcasă trainică ce poate să absoarbă foarte bine șocurile. Să decizi care sunt nevoile tale reale însă este foarte important. Este bine să ții minte că o creștere a nivelul de protecție, creste si  greutatea și dimensiunea adăugată telefonului, iar aspectul mai inestetic.

Faptul de a investi într-o carcasă sau husă pentru iPhone X sau Huawei este unul din cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru a prelungi durata de viață a telefonului, dar și pentru a-i păstra valoarea în caz că vei dori să îl vinzi mai târziu. Așadar, pentru a alege cea mai bună husă sau carcasă trebuie să acorzi atenție materialului, funcțiilor și gradului de protecție.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *