Wizz Air lansează o rută nouă de la Craiova către Bruxelles

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și principalul transportator aerian din România, va începe mâine operarea unei noi rute de la Craiova la Bruxelles, Belgia. Cu două zboruri săptămânale, marțea și sâmbăta, WIZZ leagă Craiova de capitala belgiană. Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ de la doar 69 RON *, și includ un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20cm.

Capitala Uniunii Europene este un important centru de afaceri care găzduiește sediile oficiale ale Comisiei Europene, ale Consiliului European, ale Consiliului UE și ale Parlamentului European. Bruxelles este, de asemenea, cunoscut pentru gastronomia sa, precum și pentru atracțiile turistice istorice și arhitecturale.

Cu această nouă rută, WIZZ oferă acum șase destinații de la Bruxelles către România – consolidând legăturile dintre cele două țări deja existente din Cluj-Napoca, Iași, București, Sibiu și Timișoara.

Wizz Air oferă acum un total de 10 rute cu tarife scăzute către șapte țări de pe Aeroportul Internațional Craiova, oferind prețuri accesibile pentru toate tipurile de călători din întreaga Europă.

Wizz Air a început operațiunile de pe Aeroportul Internațional Craiova în 2014 și de atunci a investit continuu în rețeaua sa mereu în creștere, căutând să aducă mai multe oportunități de călătorie pentru clienții săi. În iulie 2014, aeroportul din Craiova a devenit a 5-a bază WIZZ în România, iar în 2017 i-a fost alocată o a doua aeronavă, demonstrând angajamentul său față de zonă și generând beneficii mari pentru comunitatea locală prin stimularea pieței locale de locuri de muncă în aviație și industriile conexe, precum și dezvoltarea legăturilor de afaceri cu alte țări europene.

 

CEA MAI NOUĂ RUTA DIN CRAIOVA:

 

Destinație Zile de operare Data de începere Tarife de la*
 

Bruxelles

 

marți, sâmbătă 15 decembrie 69 RON

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *