4 motive incredibile pentru care trebuie să porți sandale vara asta!

Sezonul estival a început, ceea ce înseamnă că ai liber la distracție! Înainte, însă, trebuie să te pregătești corespunzător, căci vara vine la pachet și cu o căldură din ce în mai aprigă. De aceea, trebuie să te menții fresh și revigorată pentru cât mai mult timp, lucru pe care majoritatea îl trece adesea cu vederea.

Din fericire, o pereche de sandale fără toc rezolvă această problemă pentru tine! Ele nu numai că sunt comode la mers, ci permit și piciorului să respire! Acestea nu sunt, însă, singurele avantaje ale purtării lor. Dacă vrei să afli mai multe, citește în continuare!

Iată 4 lucruri uimitoare pe care nu le știai despre sandale!

1.    Ele îți vor menține picioarele și întreg corpul mai reci

Vremea toridă de afară își lasă amprenta și asupra picioarelor tale. Nu doar că acestea se pot umfla din cauza ei, dar dacă porți, în plus, și niște pantofi închiși, le vei face și mai mult rău. În acest caz, sandalele sunt singura opțiune pe care o ai la îndemână.

Decupate, ele permit piciorului să respire și să se răcorească în același timp. Și, după cum se știe, tălpile sunt cele de unde începe reglarea temperaturii întregului corp. Deci, dacă acestea se simt revigorate, la fel te vei simți și tu!

2.    Sandalele arată bine cu aproape orice

Vara este anotimpul țesăturilor, al broderiilor și al materialelor vaporoase. Colorate și bufante, hainele de vară par să emane numai fericire și energie. În acest caz, foarte rare sunt ocaziile în care tenișii sau încălțămintea închisă de iarnă se potrivesc în acest tip de ținute.

Prin contrast, sandalele se potrivesc de minune acestor outfituri. Cu modele foarte versatile și pline de culoare, chiar și numai o pereche poate fi alegerea perfectă pentru o varietate de ținute!

3.    Te poți încălța foarte rapid și simplu cu ele

Cu toate activitățile pe care le planifici pentru vară, este foarte greu să ieși pe ușă la timp. Uneori, din cauza grabei, poți uita acasă ceva extrem de important precum portofelul, cheile sau telefonul. Dacă optezi, însă, pentru o pereche de sandale, economisești timp prețios pe care, altfel, îl pierzi.

Uneori pantofii intră mai greu, la fel și adidașii, cărora li se pot dezlega șireturile când te aștepți mai puțin. Cu sandalele nu ai astfel de probleme! În plus, atunci când te întorci obosit de la muncă, singurul lucru care îți mai lipsește este să atârni cu capul în jos minute bune, pentru a te descălța. Ele elimină și acest inconvenient, putând fi date jos în doar câteva secunde!

4.    Sunt ușor de împachetat în bagajul de călătorie

Atunci când pleci în vacanță, spațiul poate fi o problemă. Pe lângă haine, lenjerie, truse de machiaj și de îngrijire, trebuie să împachetezi neapărat și încălțări. Și oricât de mult ai vrea să iei cu tine perechea ta preferată de adidași, pur și simplu nu mai ai loc în bagaj.

În acest caz, soluția salvatoare sunt tot sandalele. Mici și pliabile, ele nu cântăresc mult și pot fi strecurate aproape oriunde în bagaj. În plus, cu spațiul astfel câștigat poți fi sigură că ai loc și pentru micile suveniruri pentru cei dragi, de care nu vrei să uiți.

Vezi cum aceste tipuri de încălțări te salvează pe timp de vară. Tot ce trebuie să faci este să cauți ce modele de sandale fără toc ți se potrivesc cel mai bine și să scapi de griji tot sezonul estival!

Poți uita acum de șosetele sau pantofii în care transpiri prea mult din cauza vremii toride. Cu o pereche de sandale treci cu brio peste aceste perioade, în timp ce arăți cât se poate de chic și la modă. Deci, ce mai aștepți? Pune-le și tu pe următoarea ta listă de cumpărărturi!

Sursă foto: Unsplash.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*