Află povestea hainelor Dolce&Gabbana și a genților Michael Kors

Printre cele mai apreciate branduri producătoare de articole vestimentare se numără Dolce&Gabanna și Michael Kors. Aceste imperii ale lumii fashion, au fiecare în spate o idee, o viziune, un om talentat care a reușit. Studiindu-le trecutul, vei avea ocazia să te inspiri și să fii mai motivat sau motivată să îți urmezi la rândul tău visul de a deveni un designer. Daca ești doar un simplu consumator de modă, documentarea acestor două branduri te va ajuta să alegi și să porți haine marca Dolge&Gabbana sau genți Michael Kors mult mai bine și mai grațios.

Povestea hainelor Dolce&Gabbana – doi sunt mai buni decât unul

În prezent, hainele și articolele de încălțăminte Dolce&Gabbana sunt cunoscute peste tot. De la celebrități la persoane care vor să aibă o piesă de designer sau un articol de lux, toți au rămas treptat fascinați și complet cuceriți de viziunea celor doi italieni. Domenico Dolce și Stefano Gabbana au pus temelia casei de modă Dolce&Gabbana în anul 1985. Colecția lor de piese vestimentare a devenit atât de populară, încât Madonna le purta creațiile pentru prima oară la o premieră de film în anul 1991.

Ascensiunea lor rapidă s-a datorat în mare parte faptului că au îndrăznit să iasă pe piață cu ceva nou, fresh și foarte îndrăzneț. Corsetul, lenjeria inspirată de păpușile de porțelan, ciorapii plasă sau portjartierul, sunt doar câteva elemente care s-au regăsit în colecțiile lor și care au fost îmbrățișate cu entuziasm de personalități importante la acea vreme. Având o linie dedicată special pentru bărbați, o linie de lenjerie intimă menită să pună în valoare feminitatea, precum și un parfum care a amețit mințile multora, cei doi designeri au ajuns să fie printre cei mai populari creatori de modă.

Michael Kors și gențile după care mâna ta tânjește

Michael Kors este unul din acele talente care se nasc odată la câțiva zeci de ani și întâmplarea face ca acesta să fi devenit și celebru și să primească recunoașterea cuvenită pentru meritele sale. Pasiunea lui pentru modă a fost evidentă încă de mic. La numai 5 ani avea să facă design-ul pentru prima lui rochie: rochia de mireasă a mamei sale. Tot cu ocazia nunții mamei decide să își schimbe numele în David Michael Kors, nume a cărui sonoritate se va regăsi pe buzele multora.

Până să ajungă ca gențile Michael Kors și nu numai să fie celebre, designer-ul va trece prin multe provocări, atât de natură profesională cât și financiară. Succesul însă l-a urmat îndeaproape, astfel încât poșetele Michael Kors sunt purtate azi cu mândrie de majoritatea persoanelor ce admiră piesele de lux. Din materiale de excepție și cu un design care i se potrivește oricărei femei. Gențile de damă Michael Kors pot completa orice ținută cu eleganță. Ba mai mult, asortate corect, pot deveni principalul punct de atracție al oricărei ținute. Așa că descoperă gențile de la Michael Kors și asigură-te ca vei achiziționa cel putin un model.

Cum poți evita hainele Dolce&Gabbana și Michael Kors contrafăcute?

Aproape orice persoană își dorește să poarte un articol vestimentar produs de una din aceste două case de modă. Motivul nu are legătură doar cu popularitatea acestor branduri, ci și cu calitatea hainelor și a accesoriilor, calitate care îți garantează că le vei putea lăsa moștenire. Mai mult decât atât, linia de încălțăminte Dolce&Gabbana și gențile de damă Michael Kors sunt elemente pe care le poți purta oricând, acestea putând fi incluse într-un outfit indiferent de tendințele în modă dintr-o anumită perioadă.

Dacă te întrebi unde poți găsi haine originale Dolce&Gabbana, află că doar magazinele autorizate pot să vândă piese originale. În momentul în care la un magazin de colț găsești o curea „semnată” Dolce&Gabbana, aceasta nu este, cu siguranță, una originală. În cazul genților, verifică prețul. Dacă prețul de pe site-ul desinger-ului este mult mai mare decât cel din magazinul din care vrei să îți cumperi poseta, aceasta este, cu siguranță, un fals. Nici un designer de lux nu va vinde vreodată piese la jumătate de preț. Dacă este vorba de haine, încearcă să verifici materialul din care sunt fabricate. Marile case de modă nu folosesc materiale sintetice, așa că dacă pe etichetă găsești materiale de proveniență plastică, mai mult ca sigur este vorba de un fals.

Aceste două mari case de modă s-au construit pe baza unui vis, cu scopul de a îndeplini sau completa visele altora. Viziunea lor în materie de modă s-a împletit cu viziunea altora în materie de stil de viață, rezultând într-un succes răsunător.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*