Ai grija de mediu si de sanatatea ta alegand bicicletele si scuterele electrice

Daca ai doar cativa metri pana la serviciu, scoala sau orice alte locuri pe care le frecventezi des, ia in calcul renuntarea la masina personala sau la mijloacele de transport in comun. Vehiculele electrice pot fi o solutie mai ieftina si mai santoasa pentru tine. De asemenea, in felul acesta, vei proteja si mediul inconjurator. O parte importanta a poluarii din marile orase provine de la arderea combustibilului de catre masini.

Faptul ca ai grija de sanatatea ta prin a face miscare suplimentara e doar unul dintre avantajele utilizarii unui astfel de vehicul. Alte doua avantaje importante sunt acelea ca poti ajunge mai repede la destinatie in conditii de trafic aglomerat si ca poti realiza economii importante. Despre aceste trei avantaje vom vorbi in randurile de mai jos.

Vei fi mai sanatos daca mergi pe scutere sau biciclete electrice

Atunci cand mergi cu masina efortul depus de tine e minim. Mai exact, nu prea faci deloc efort, iar sedentarismul este daunator sanatatii. Nu trebuie sa probam acest lucru pentru ca toti medicii o spun. Daca mergi pe bicicleta cateva minute pe zi sanatatea ta e mai buna si vei avea o conditie fizica de invidiat. Pentru distante mai mari poti alege o bicicleta electrica de pe site-ul www.dbsolar.ro pentru a face fata mai bine efortului. Pretul bicicletei electrice este putin mai mare decat al uneia normale insa nicidecum nu este mai mare decat al unei masini.

Daca vrei sa ajungi mai repede la destinatie, poti alege un scuter electric ieftin sau mai scump, dupa preferinte. Pentru a-ti imbunatati starea fizica este important sa alegi unul care are si pedale astfel incat la intoarcere acasa sa iti rezervi cateva minute sa mergi si cu motorul oprit. Ai putea spune ca mersul pe un vehicul electric este aproape asemanator cu mersul in masina atunci cand vorbim de efort fizic. Este adevarat ca e aproape similar si tocmai de aceea e recomandat ca acestea sa aiba pedale pentru a alterna mersul cu motorul pornit cu cel cu el oprit.

Cu o bicicleta sau un scuter electric poti ajunge mai repede la destinatie

Desi poate parea exagerat, cu un scuter sau cu o bicicleta electrica poti ajunge mai repede la destinatie in marile orase decat cu o masina. Spre exemplu, la orele de varf, in Bucuresti poti parcurge un kilometru chiar si intr-o jumatate de ora daca mergi cu masina. Cu o bicicleta te poti strecura mult mai usor printre masinile care stau in blocaje. Chiar si un scuter electric ieftin sau mai vechi ti se poate parea o alegere geniala in asemenea conditii. Intra pe site-ul urmator https://www.dbsolar.ro/scutere-electrice si achizitioneaza un scuter electric la pret accesibil.

Alte minute importante sunt pierdute de soferi in gasirea locului de parcare. Cea mai buna solutie in cazul de fata ar fi pentru tine o bicicleta electrica pliabila pentru ca nu vei fi nevoit niciodata sa cauti un loc de parcare. O poti lua foarte bine in birou sau o poti aseza pe hol. Vei fi sigur ca nimeni nu ti-o fura si nici nu ti-o loveste. Cu scuterele electrice poti face aproape acelasi lucru.

Ai ocazia sa faci economii importante alegand scuterele sau bicicletele electrice

Nu ne referim aici la preturile mai mici ale acestora in comparatie cu o masina. Daca ar fi vorba doar despre asta te poti gandi ca poti face un efort de a plati mai mult cu cateva mii de lei la achizitie. Adevaratele economii se fac in timp. Gandeste-te ca nu vei mai fi nevoit sa cumperi carburant. E adevarat ca si curentul costa insa in cazul de fata vei consuma strict cat ai nevoie sa ajungi de la destinatia A la destinatia B pentru simplul fapt ca nu vei mai fi nevoit sa stai in aglomeratii, acolo unde masinile consuma carburant stand pe loc. Pana la urma nu esti nevoit sa consumi curent nici macar pe toata distanta dintre doua destinatii pentru ca poti pedala.

Vestea buna e ca in dorinta de a ne familiariza cu vehiculele electrice au inceput sa apara in Romania statii in care iti poti incarca gratuit bateria.

In concluzie, vehiculele mentionate anterior te ajuta sa faci atat economii, cat si sa ajungi mai repede la destinatie si sa fii mai sanatos. Cele trei beneficii sunt suficiente pentru a te motiva sa renunti la masina personala si sa iti cumperi chiar si o bicicleta electrica ieftina daca nu vrei sa investesti prea mult intr-una.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*