Bunele maniere la petrecerea de Revelion

1. Informează-te despre dress code. Seara Anului Nou este ocazia perfectă de a străluci, dar nu trebuie de exagerat. Expertul Lamberg-Burnet a sugerat să optaţi pentru un strop de eleganţă.”Folosiţi această oportunitate pentru a fi plină de farmec, iar dacă nu sunteţi decisă ce ţinută să alegeţi consultaţi-vă cu gazda în privinţa tipului de party” , a declarat experta.

2. Respectaţi lista de invitaţi (dacă sunteţi gazdă). O petrecere frmoasă nu înseamnă să inviţi întrega listă de prieteni de pe Facebook. Lamberg-Burnet sugerează gazdelor să invite oaspeţi care vor fi compatibil, iar dacă cineva se auto-invită, este bine să spuneţi nu, scrie descopera.ro.

3. Invitaţi-vă vecinii. Petrecerea de Revelion e o ocazie potrivită de a te împrieteni cu vecinii, dar şi o soluţie pentru a evita mai târziu neplăceri legate de zgomotul care venea de la tine.

4. Nu uita de abilităţile de comunicare. Nimeni nu vrea ca petrecerea să se termine înainte de miezul nopţii, iar conversaţia este cel mai bun mod de a ţine oamenii implicaţi. Lamberg-Burnet a declarat că oaspeţii ar trebui să se prezinte singuri la orice membru nou al grupului fără a aştepta implicaţiile gazdei. În timp ce întrebările pe care le vor folosi pentru a întreţine o conversaţie animată şi interesantă vor fi de tip deschis. Cel mai bun mod de a face o prima impresie pozitivă? Iniţiază o strângere de mână.

5. Respectă gazda evenimentului. În timp ce tot accentul se pune pe miezul nopţii, asiguraţi-vă că nu veţi rămâne mai mult decât permite bunul simţ. Oaspetele perfect ar pleca după ce a mai stat o oră rezonabilă după miezul nopţii. Înainte de a ajunge la petrecere, întreabă-ţi gazda dacă poţi să aduci ceva mâncare sau alte lucruri care pot fi necesare.

6. Consumă moderat băuturi alcoolice. Lamberg-Burnet informează că personaele care ştiu că dezvoltă un comportament “nepotrivit” după ce beau câteva pahare în plus sunt sfătuite să-şi “tempereze” consumul şi să se hidrateze cu mai multă apă.

7. Aveţi grijă ce postaţi pe mediile sociale. Unele poze nu vor arăta de parcă ar fi făcute de un fotograf profesionist, iar persoanele străine care pot nimeni întâmplător în poza ta pot crea situaţii confuze. Ai grijă cu cine te fotografiezi şi nu uita de amicul tău, căruia nu-i place să apară în check-in.

8. Încearcă să apari în fotografii fără pahar în mână. Expertul Lamberg-Burnet a declarat că paharele şi alte produselor alimentare sau tacâmuri ar trebui să fie puse la o parte, atunci când observi aparatul de fotografiat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*