Ce spun oltenii despre declarația lui Ștefan Popa Popa’s (1)

Municipalitățile din Craiova și Slatina vor să-i retragă titlurile de cetățean de onoare pe care i le-au acordat caricaturistului Ştefan Popa Popa’s, după ce acesta a afirmat, la un post de televiziune local, că Timișoara s-a umplut de ”ciurucuri” din Oltenia.

Afirmația vine în contextul în care în cadrul Universității din Craiova intrase în discuție acordarea titlului de Doctor Honoris Causa renumitului caricaturist.

Afirmația a provocat un val de revoltă a oltenilor în mediul online. Articolul publicat de cotidianul nostru a strâns în nici 24 de ore peste 1000 de cititori. Prezentăm mai jos câteva opinii ale craiovenilor selectate de pe rețelele sociale.

Mihai Ștefan:

Exagerați cam mult, domnule Ștefan Popa ! Daca nu erau oltenii și moldovenii, acum vorbeați ungurește ! Așa că, mai mult respect față de acești oameni pe care dvs. ii numiți “ciurucuri” !

Marin Constantin:

Jenant, nu îți poți permite să faci asemenea afirmații discriminatorii, indiferent dacă ar exista un argument în favoarea teoriilor enunțate. Despre cetățenii de etnie romă care au făcut faima Timișoarei nu zice nimic, probabil și ei sunt olteni sau poate au un rol constructiv al imaginii acestui oraș…

Cristian Gabriel:

Daca nu i se retrage de urgenta titlul si nu se va face asta public, inseamna ca avem nulitati in consiliul local si meritam tot ce a zis!!

Va urma

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*