Cele mai frumoase mesaje de Crăciun 2019. Urări și felicitări pe care le puteți trimite celor dragi

MESAJELE DE CRĂCIUN sunt dovada că nu uităm de nicio persoană dragă în seara de Ajun. Vă punem la dispoziție câteva idei de mesaje de Crăciun pe care le puteți adapta și trimite prietenilor și părinților.

„E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară ? …Ni se trage de la vin.”

“Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! CRĂCIUN FERICIT!”

„Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!”

„Pe la ferestre cad steluţe, iar pe foc sunt sărmăluţe, bradul e împodobit, moşul e din nou grăbit, peste tot e bucurie şi Crăciunul iarăşi vine. Sărbători fericite!”

“Am împodobit bradul, am copt prăjiturile, am împachetat cadourile, nu îmi rămâne decât să îți spun Crăciun Fericit!”

“Crăciun fericit! Îți doresc ca viața ta să fie la fel de plină de împliniri și dragoste ca în această perioadă”

“Dacă ești singur, îți doresc să ai parte de dragoste, dacă ești supărat, își doresc să ai parte de fericire, dacă ești tulburat, îți doresc să ai parte de liniște, dacă te simți gol pe dinăuntru, îți doresc să fii plin de speranță. Crăciun Fericit!”

“Moșul ți-a văzut pozele de pe Facebook…primești haine și un dicționar de Crăciun!”

“Dacă la noapte un bătrânel grăsuț intră pe geam, te ia din pat și te bagă într-un sac, nu te îngrijora. I-am spus Moșului că tu ești tot ce îmi doresc de Crăciun!”

“Dragă Moșule, anul acesta îmi doresc un cont gras și un corp slab. Te rog să nu le amesteci, așa cum ai făcut anul trecut. Mulțumesc!” „Anul acesta, Crăciunul a fost anulat. Este vina ta, pentru că i-am spus că ai fost cuminte și a murit de râs!”

“De Crăciun este ca la serviciu: faci toată treaba, dar tipul gras, îmbrăcat în costum, primește toate laudele. Crăciun fericit!”

“Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar, de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! CRACIUN FERICIT!”

“Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, sa v-aduca-n pumni lumina! Langa brad si langa foc, sa v-aduca mult noroc!”

“L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!”

“Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!”

“Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, Mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit!”

“Daca nu stii care-i culmea cadourilor, inseamna ca n-ai primit mesajul meu: nu lasa pentru Ajun ce poti sa-mi oferi chiar acum!”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*