Colegiul Național Carol I duce mai departe stindardul excelenței în educație

Festivitatea de absolvire a promoției 2020 la Colegiul Național Carol I a avut loc ieri, 3 iulie 2020, în condiții deosebite impuse de contextul epidemiologic.

Cele trei serii de elevi s-au succedat la orele 9.00, 12.00 și 15.00. Evenimentul, organizat cu sprijinul elevilor și părinților, s-a desfășurat cu respectarea regulilor de distanțare socială și a tuturor normelor de prevenire și combatere a răspândirii virusului SARS-COV 2.

Potrivit domnului Angel Cristian Stăiculescu, directorul Colegiului Național Carol I, la eveniment au fost prezenți 268 de elevi absolvenți, 132 fiind premiați pentru rezultatele deosebite obținute pe parcursul acestui an școlar: “Aceștia au primit  un “dar” intelectual oferit de domnul prof.univ.dr. Dumitru Otovescu de la Facultatea de Științe Sociale, Universitatea din Craiova, cu sprijinul Asociației Culturale Oltenia. Este vorba despre lucrarea monografică Oltenia. Evoluție social-istorică și patrimoniu cultural“, a punctat directorul Colegiului.

Colegiul Național Carol I este singurul colegiu din Dolj cu o rată de promovare de 100% la Evaluarea Națională 2020 și primul din perspectiva ratei de promovare la Bacalaureat 2020 (99,25%).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*