Craiova: curs de politici publice pentru instruirea personalului din ONG-uri și parteneri sociali

În perioada 12-14 iunie, la hotelul Euphoria din Craiova, s-a desfășurat cursul Procesul elaborării politicilor publice, cu o durată de 24 de ore.

Activitatea a fost organizată de Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin (ADAF) în cadrul proiectului Implică-te în politici publice pentru afaceri!, având drept scop: creșterea capacității ONG-urilor și a partenerilor sociali pentru dezvoltarea de propuneri alternative la politici publice pentru afaceri, pentru facilitarea dezvoltării antreprenoriatului prin implicarea activă a structurilor asociative la îmbunătățirea proceselor decizionale orientate către cetățeni și mediul de afaceri.

Cursul a fost susținut de domnul Mihai Șeitan, fost ministru al Muncii, Familiei și Protecției Sociale.

Programul de formare va fi continuat în toamnă cu modulele Activități de susținere și promovare a propunerilor alternative la politici publice și Instrumente independente de monitorizare a politicilor publice, fiecare modul având o durată de trei zile.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020 (SMIS  109897).

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*