Craiova e în turul 3, după 3-1 la penalty-uri cu Honved. Incidente grave, după ce arbitrul a fost lovit cu un obiect

Craiova a început precaut returul cu Honved, din turul 2 preliminar al Europa League. Ivanov i-a dat primele emoții portarului maghiarilor în minutul 8, iar apoi lovitura liberă a lui Mihai Roman a trecut pe lângă.

Oltenii au combinat perfect în minutul 30, când Mateiu a intrat în careu și i-a pasat cu călcâiul lui Bărbuț, însă Levkovic a fost la post. Un minut mai târziu, Mateiu l-a pus din nou la încercare pe portarul lui Honved, care a fost înlocuit câteva minute mai târziu, după o accidentare urâtă.

Prima repriză s-a încheiat cu ocaziile lui Bărbuț și Bancu. În debutul părții secunde, Cicâldău a executat o lovitură liberă, dar mingea nimerit bara, iar câteva minute mai târziu, Briceag a tras direct în brațele portarului. Bărbuț a reușit o nouă acțiune superbă pe partea dreaptă, a trecut de doi adversari, dar șutul său a lovit plasa laterală.

Niciuna dintre echipe nu a mai reușit ceva notabil până la final și s-a intrat în prelungiri. Rezerva Fortes a ratat prima șansă din prelungiri, după ce a trimis cu capul centrarea din corner a lui Cicâldău.

Pe finalul prelungirilor a avut loc un incident incredibil. După un meleu în careu dintre Qaka, Fortes și jucătorii adverși, arbitrul a fost lovit în cap cu un obiect aruncat din tribune. Partida a fost întreruptă peste o jumătate de oră, iar centralul a primit îngrijiri medicale, însă în cele din urmă a fost înlocuit cu arbitrul de rezervă.

S-a ajuns la loviturile de departajare, unde Pigliacelli a fost erou. Portarul Craiovei a parat penalty-ul lui Kamber, apoi Ioniță a transformat. Pigliacelli a apărat din nou, după șutul lui Batik, iar Fortes a transformat cu siguranță.

Ngog a transformat singura lovitură de pedeapsă a ungurilor, iar Cicâldău a înscris și el. Ultima lovitură de pedeapsă, executată de Bano, a fost parată din nou de Pigliacelli, iar Craiova s-a calificat în turul 3 preliminar, acolo unde o așteaptă AEK Atena.

Sursa: DigiSport

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*