Cum montezi folia de protecție pe ecranul telefonului tău în 4 pași simpli?

Telefoanele mobile de astăzi sunt niște dispozitive incredibile, însă chiar și o mică zgârietură pe display poate afecta experiența utilizării acestora. Chiar dacă unele smartphone-uri au ecrane rezistente la zgârieturi și șocuri, telefoanele sunt predispuse la accidente tot timpul.

O folie de protecție îți poate salva ecranul telefonului mobil, în cazul în care scapi din greșeală dispozitivul pe o suprafață dură sau verși lichide pe acesta. Prețurile foliilor de protecție sunt accesibile, iar instalarea foliei propriu-zise, un procedeu foarte simplu și rapid.

Citește mai departe și descoperă cum poți monta folia de protecție pe ecranul telefonului tău în 4 pași, chiar la tine acasă:

1.Asigură condițiile potrivite

Înainte de a începe, plasează telefonul pe o suprafață plană și curată, cum ar fi un birou sau o masă. Nu este indicat să stai în apropierea ferestrelor sau a ventilatoarelor când faci montarea, întrucât micile particule de praf se pot așeza cu ușurință pe display-ul telefonului.

Asigură-te că scoți telefonul din husa de protecție în care se află. De asemenea, dacă ai deja o folie din sticlă securizată pe telefon, îndepărteaz-o cu grijă folosind un obiect fin (de exemplu, o scobitoare din lemn). Odată ce ai împins capătul ascuțit al scobitorii către orice margine a foliei vechi, aceasta ar trebui să se desprindă fără să se fragmenteze.

2.Curăță ecranul telefonului

Acum este momentul să scoți folia de protecție din ambalaj. Din fericire, cele mai multe folii vin la pachet cu un kit de curățare și instalare. Cu ajutorul lavetei din microfibră din pachet, începe să cureți ecranul de amprente și praf. Nu îți face griji cu privire la îndepărtarea fiecărei imperfecțiuni. Un șervețel umed se poate ocupa de curățarea mai eficientă a petelor persistente de pe display, iar autocolantul special din kit va îndepărta restul de particule de praf.

3.Aplică folia de protecție pe ecran

Odată ce ai terminat de curațat display-ul, plasează folia de protecție deasupra telefonului, fără a-i dezlipi autocolantul momentan. Pentru a alinia corect folia, poți lua ca puncte de referință camera frontală sau difuzorul pentru convorbiri al telefonului. Odată ce ai reușit să o încadrezi corespunzător, îndepărteză cu atenție autocolantul de pe spatele foliei de protecție și lipește ușor folia de ecran. Acest lucru se face pornind de sus, înspre baza telefonului.

4.Elimină imperfecțiunile

Odată aplicată, folia de protecție se va plia perfect pe display-ul telefonului. Însă în unele unele cazuri, este posibil să observi niște bule de aer între ecran și folie. Cum poți elimina aceste imperfecțiuni? Mai întâi, este necesar să închizi telefonul, pentru a asigura o mai bună vizibilitate și pentru a evita apăsarea accidentală a butoanelor. Apoi, folosind laveta din microfibră sau un card de credit, împinge încet bulele de aer spre marginile ecranului. În decurs de câteva zile, aceste imperfecțiuni ar trebui să dispară de la sine.

De unde poți cumpăra folia? Achiziționarea unei folii de protecție este cel mai fiabil și economic mod pentru a-ți proteja ecranul telefonului. O poți cumpăra atât din magazinele fizice, cât și online, din magazine precum brandgsm.ro – vezi acum ofertele la foliile Samsung Galaxy de la BrandGSM și nu numai și alege-o pe cea preferată!

Așadar, alege întotdeauna produse de calitate pentru telefonul tău și respectă pașii pentru a-i asigura o durată de viață mult mai mare. Tu ești cel care se va bucura de rezultate! Nu uita și de husă, este la fel de importantă și îți va feri telefonul de orice incident neplăcut.

Sursă foto: shutterstock.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*