Dragnea transmite condoleanțe și anunță că la nivelul PSD s-a creat o listă de potențiali donatori de sânge

“Îmi exprim regretul profund pentru tinerii decedați în tragicul eveniment de azi-noapte (vineri noapte — n.r.) și transmit condoleanțe tuturor familiilor lor. Este un moment în care trebuie să înțelegem cu toții sensul profund al cuvântului solidaritate. Am cerut tuturor membrilor de partid din Partidul Social Democrat să facă o listă cu potențialii donatori de sânge încă de azi-noapte”, afirmă președintele PSD într-o declarație de presă transmisă AGERPRES.

Dragnea a adăugat că în noaptea de vineri spre sâmbătă a stat permanent în legătură cu miniștrii social-democrați care erau prezenți la reuniunea PSD de la Vișeu.

‘Ne-am asigurat că vor ajunge în București. Prima grijă a fost ca ministrul Bănicioiu să ajungă repede și a ajuns în timp util și a organizat toate structurile medicale din București”, a precizat președintele PSD.

Dragnea a mai afirmat că situația creată necesită măsuri rapide.

“Acum avem nevoie de minuni medicale, avem nevoie de asistență acordată familiilor și avem nevoie de anchete rapide care să stabilească cu exactitate cauzele și vinovații pentru ce s-a întâmplat azi-noapte”, a conchis președintele PSD.

AGERPRES

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*