Electricienii Distribuției Oltenia aduc Trofeul Electricianului acasă!

Electricienii Distributie Oltenia au ocupat primele locuri pe podiumul competitiei Trofeul Electricianului 2017 – etapa nationala la specialitatile Electrician exploatare retele de distributie MT/ JT, PRAM si Statii si au reusit performanta de a aduce mult ravnitul Trofeu in Oltenia.

Acest premiu este inca o dovada a faptului ca judetele Arges, Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti, Teleorman si Valcea se afla pe mainile celor mai buni electricieni din tara.

Si anul acesta, calitatile, indemanarea si cunostintele tehnice ale specialistilor Distributie Oltenia au fost recunoscute la nivel national, din randul a 114 electricieni din toate cele 8 companii de distributie a energiei electrice din Romania.

Pe langa marele Trofeu pentru procesul de distributie a energiei electrice si locul I pe echipe la specialitatile Electrician exploatare retele de distributie MT/ JT, PRAM si Statii, specialistii Distributie Oltenia si-au adjudecat:

Locul I, specialitatea „Electrician exploatare retele de distributie MT/ JT” – Ion Lupulescu;

Locul II, specialitatea „Electrician exploatare retele de distributie MT/ JT” – Daniel Paraschiv;

Locul I, specialitatea „Electrician exploatare statii” – Cristian Stancu;

Locul II, specialitatea Electrician exploatare statii” – Ionel Vaduva;

Locul II, specialitatea „Electrician PRAM” – Ion Ciocea.

Trofeul Electricianului este o recunoastere de exceptie a profesionalismului cu care specialistii Distributie Oltenia isi desfasoara activitatea de zi cu zi.

Despre Trofeul Electricianului

Trofeul Electricianului reprezinta cea mai importanta competitie profesionala la care participa electricieni din toate companiile de distributie a energiei electrice din Romania.

Evenimentul are o lunga traditie, insa a ramas in atentia angajatilor ca o oportunitate in care isi pot masura talentul si priceperea, dar si o buna ocazie de a-si cunoaste mai bine colegii din intreaga tara si de a invata din experienta acestora.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*