Înmatriculările şi transcrierile de vehicule se pot programa on-line de la 1 februarie

Serviciul Public Comunitar Regim Permise De Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V.) Dolj va pune la dispoziţie, de la 1 februarie 2017, un site unde se pot face programări on-line pentru efectuarea de înmatriculări şi transcrieri de vehicule. Solicitanții vor putea opta pentru data la care doresc să se prezinte pentru a depune documentele.

 

Prin introducerea site-ului www.permise-inmatricularidolj.ro cetățenii vor avea la dispoziţie un instrument modern de rezervare on line a serviciilor pe linie de înmatriculări/transcrieri autovehicule, cu posibilitatea alegerii datei în care solicitantul se poate prezenta în vederea depunerii documentelor. În urma verificării disponibilităţii la data solicitată, softul emite primul interval de timp disponibil în paşi de câte 7 minute considerat suficient pentru rezolvarea unui set de documente.

 

Pentru gestionarea fluxurilor de persoane, într-o atmosferă degajată în care cetăţeanul este tratat cu respect şi beneficiază de servicii de calitate, operativitate şi promptitudine, am luat măsuri de optimizare a operaţiunilor cu publicul”, spun reprezentanții Serviciul Public Comunitar Regim Permise De Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dolj.

 

Programarea este gratuită şi netransmisibilă, iar înainte de completarea programării solicitantul se asigură că deţine toate actele necesare depunerii cererii şi care sunt menţionate în lista de documente afişate la sediu sau publicată pe pagina de Internet www.prefecturadj.ro la secţiunea care interesează.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*