Întreaga Italie a intrat în carantină. Premierul: Este cea mai întunecată oră a Italiei

Toată Italia a intrat în carantină din cauza epidemiei de COVID-19. Restricțiile impuse în weekend în nord au fost acum extinse asupra întregii țări, a anunțat premierul Italiei.

Barurile, cafenelele și alte locuri de socializare se închid, campionatul de fotbal se suspendă, iar toate călătoriile neimportante vor fi interzise. Panicați de anunțul guvernului, italienii au făcut cozi uriașe la magazine ca să-și facă provizii, deși noile restricții nu interzic mersul la cumpărături.

Giuseppe Conte, premierul Italiei: „Credeți-mă, nu este ușor, sunt complet conștient de gravitatea acestor măsuri pentru întreaga țară, dar sunt forțat să intervin într-o manieră mai hotărâtă ca să protejăm persoanele cele mai fragile și mai vulnerabile. Este timpul pentru responsabilitate, toți avem o mare responsabilitate. Toți cetățenii, alături de mine! Decizia corectă este de a sta acasă, viitorul Italiei este în mâinile noastre”.

În carantină, italienii nici măcar nu vor putea să se uite la fotbal, deoarece campionatul a fost suspendat. La fel s-a întâmplat și cu celelalte competiții sportive. Și ieșitul în oraș este interzis.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*