Ion Cristoiu lasă să se înțeleagă o implicare a SERVICIILOR în votul de învestitură: “Am avut de-a face cu o operațiune bine pusă la punct”

Analistul politic Ion Cristoiu a declarat că învestirea Guvernului Orban în Parlament este o operațiune care face parte din campania electorală a președintelui Iohannis și prin care se urmărește inducerea ideii că șeful statului va câștiga alegerile prezidențiale din primul tur

Ion Cristoiu crede că pentru votul din Parlament s-a promovat intens imaginea unui vot de învestire a Guvernului Orban realizat prin spargerea Pro România.

“De fapt, mobilizarea cu ghilimele a unor parlamentari din PSD și Pro România nu a fost pentru votarea Guvernului pentru că respectivii se puteau duce fără tărăboi în Parlament și să voteze. Să nu uităm că trompeta a fost sunată de dl. Mihai Tudose care nu este parlamentar. Noi am avut de-a face cu o operațiune bine pusă la punct și anume de promovare a imaginii că trecerea acestui Guvern s-a făcut prin spargerea Pro România. Este foarte importantă această precizare pentru că inițial, eu am mai spus, că momentul de astăzi era ca ultimul sezon din Game of Thrones. Ultimul episod nu era știut de nimeni, numai de scenariștii care nici măcar nu-l scriseseră”, a afirmat analistul politic.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*